Retur produse

Magazinul nostru va ofera posibilitatea returnarii produselor achizitionate in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia fizica a produsului.

Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de catre consumator.

Conform legislatiei in vigoare OUG 34/2014 (actualizata), dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.

Returul se face prin colet cu aceeasi firma de curierat rapid cu care a fost livrat.
Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in cel mult 14 de zile calendaristice de la receptionarea returului.

Procedura pentru returnarea produselor:
– Pasul 1: Pentru returnarea produselor, va rugam completati formularul de retur sau trimiteti o solicitare in scris pe adresa de email contact@klimat.ro, care sa contina Nume, Prenume, Telefon, Email, Numar Comanda sau Factura, Produs(e), Motivul Returnarii, Banca si Contul IBAN (in cazul solicitarii contravalorii) sau sa ne contactati prin orice alta metoda si sa ne furnizati datele respective.

– Pasul 2: Se trimite produsul. Pachetul trebuie sa contina o copie a facturii fiscale de cumparare.

Unde se trimite returul (completati pe AWB adresa completa si numarul de telefon)

SC BRINDUSTRY Group SRL, Calea Stan Vidrighin 18, Parc Industrial AGATEX, 300693 Timisoara. Telefon de contact 0737624882.

Conditii de returnare in termenul de 14 zile din momentul achizitiei::

 • Produsul trebuie sa fie in stare noua, fara uzura, zgarieturi, ciobituri, lovituri, sau vicii cauzate de un soc extern.
 • Produsul trebuie returnat in cutia originala, impreuna cu toate accesoriile primite, certificatul de garantie si o copie a facturii.
 • Toate acestea trebuie impachetate corespunzator pentru a fi protejate impotriva eventualelor deteriorari din timpul transportului. Lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse poate atrage refuzarea cererii de retur.
 • Produsele achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou nu se pot returna individual ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou.
 • In cazul in care achizitia genereaza un cupon cadou, si acesta a fost folosit, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata cu scaderea valorii cuponului.
  Nu se vor accepta retururile in termen de 14 zile calendaristice, daca produsele prezinta urme de uzura si nu mai pot fi revandute.
 • Contravaloarea filtrelor care fac parte componenta a produselor se va scadea din valoare produsului returnat.
 • Consumabilele nu se pot returna.
 • Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, nu se pot returna.
 • Produsele aduse pe comenzi speciale nu se pot returna.

Nerespectarea acestor conditii poate duce la aplicarea unui comision de readucere la conformitate sau refuzarea cererii de retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, putem solicita valoarea pentru readucerea in stadiul initial. Acest decizie va fi comunicata in baza unei constatari tehnice a produsului returnat facuta de catre departamentul tehnic.

Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea procedurilor de returnare supusa unor taxe de readucere a produselor la starea in care au fost livrate.

Diminuarea se aplica intre 5%-90% din valoarea initiala a produsului. Taxa de diminuare va fi comunicata catre client la receptionarea produselor modificate.

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

*Observatii: Returnarea contravalorii produsului este efectuata prin virament bancar, si avem rugamintea sa ne furnizati contul IBAN pentru a va putea returna banii.

Pentru comenzile achitate printr-un cont bancar, returnarea contravalorii produsului este posibila doar in acelasi cont din care s-a efectuat plata.

Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la telefon 0737624882 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie la adresa contact@klimat.ro