Despre noi

Magazinul online www.klimat.ro este administrat de compania BRINDUSTRY Group SRL din Timisoara.

BRINDUSTRY Group este importator de solutii si utilaje pentru spalarea pieselor (masini de spalat cu ultrasunete, prin pulverizare, masini cu banda si personalizate), filtrarea aerului industrial (filtrare vapori ulei si emulsie, filtrare fum, praf, gaze, mirosuri, etc.), separarea uleiului rezidual din emulsii, filtrarea apelor de proces, (in general de la prelucrarile mecanice prin aschiere CNC si liniile de spalare a pieselor), procesare span (transport, maruntire, centrifugare, brichetare) cat si solutii pentru climatul rezidential (calitate aer, incalzire, racire si confort ambiental).

2015 – prin compania REVEN Solutions SRL am inceput ca si reprezentanta companiei Rentschler REVEN din Germania, oferind pe piata din Romania echipamente premium pentru filtrarea vaporilor de emulsie, ulei si fum, fara consumabile.

2017 – se lanseaza pe piata brandul BRINDUSTRY Group care a functionat o perioada sub compania REVEN Solutions SRL.

– am marit gama de solutii si echipamente, deoarece clientii ne-au solicitat si alte solutii pentru problemele pe care le au in fabrici. Acum oferim solutii complete pentru reducerea cheltuielilor cu lichidele de proces si imbunatatirea mediului de lucru din fabrici.

2019 – datorită colaborarii foarte bune cu producatorul ANMASI din Danemarca, in 2019 se incep serviciile de curatare a pieselor din industrie, clientii putand acum sa se concentreze pe productie, iar BRINDUSTRY pe finisarea pieselor.

– deschiderea primului showroom din Romania dedicat masinilor de spalat industriale si echipamentelor de filtrare aer

2020 – REVEN Solutions SRL devine BRINDUSTRY Group SRL.

– se incepe colaborarea si cu alti producatori de utilaje din Cehia, Germania, Suedia, oferind astfel clientilor si mai multe solutii.

– se incepe colaborarea cu Krug & Priester din Germania si se lanseaza magazinul online www.ideal.com.ro
– se incepe colaborarea cu Olimpia Splendid din Italia si se lanseaza magazinul online www.klimat.ro

2021 – se lanseaza noul rebranding al companiei si un nou clip de prezentare.

– se incepe colaborarea cu H2O, principalul producator de sisteme de distilare in vid pentru tratarea apelor uzate industriale din industria de prelucrare a metalelor, industria auto, industria aeronautica, industria constructiilor de masini si multe alte sectoare industriale.